Om os

OM OS

Forside > Om os

Forretningen med det gode humør

 

Still going strong, efter 76 år.

Forretningen er vel Vestegnens ældste herretøjsforretning med start i 1947 med renseri og skrædderi på Hovedvejen, vel nok dengang Glostrups mindste forretning med det største udvalg i herre og drengetøj, vores gamle kunder husker stadig forretningen på Hovedvejen hvor man skulle bakke ind og prøvning af tøjet måtte gøres i ejet hjem pga. pladsmangel.

 

Skrædderen i dag:

Vores nuværende beliggenhed er lidt speciel, men alligevel finder folk os og kommer gerne langsvejs fra, fordi vi har varerne og en god betjening.

Forretningen er i dag en større moderne forretning med alt indenfor beklædning, til fest, hverdag og arbejde, skrædderiet er lukket for mange år siden men har stadivæk en lille systue til oplægning af vores bukser og andre mindre omforandringer.

 

Stort udvalg i tøj til mænd i alle aldre, også til store mænd:

Stor konfektionsafdeling, med et kæmpe udvalg i bukser, jakker og habitter i alle str. også til den meget store, op til livvidde 160 cm.

Meget stort udvalg i skjorter, strik og overtøj til mænd i alle aldre.

Jeans afdeling med de kendte mærker bla. Meyer, Pierre Cardin, Sunwill og Wrangler m.m.

 

Erhverv:

Vores erhvervs og profilafdeling er et helt kapitel for sig selv, vi har et kæmpe udvalg i faktisk alt indenfor arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj.

Vi levere til alle erhverv, både den mindre mester og til stat, kommune og boligselskaber.

Broderi og specialordre kan selvfølgelig også leveres.